Ilmoita palvelusi

Kaupunki alustana -ilmoituslomakkeen avulla voit ilmoittaa palvelusi kaupungin palveluihin. Ilmoituslomakkeen avulla voit ilmoittaa ja ylläpitää tietoja palvelustasi, kuten millaista palvelua tarjotaan, yhteys- ja osoitetietoja, aukiolotietoja sekä voit myös lisätä valokuvia.

Kaupunki alustana -ilmoituslomake

Lisätietoja palvelusta

 • Moderointi eli tietojen tarkastus ennen julkaisua

  Ilmoituslomakkeen kautta tuodut tiedot moderoidaan (ylläpitäjän tarkistus) ennen julkaisua. Kaupungilla on oikeus poistaa ja käsitellä tietoja ennen julkaisua tai olla julkaisematta. 

  Saat sähköpostilla vahvistuksen kun palvelu on hyväksytty ja julkaistu.

  Voit täydentää ja päivittää palvelusi tietoja ilmoituslomakkeen kautta.

 • Usein kysytyt kysymykset

  Katso ilmoituslomakkeen usein kysytyt kysymykset ja vastaukset.

 • Avoin rajapinta

  Avoimen rajapinnan tiedon käyttäjää koskee Creative Commons BY 4.0 lisenssiehto. Valokuville on mahdollista valita kohteeseen sidottu lisenssiehto. Ilmoituslomake korvaa MyHelsinki Places palvelun.

  Kaikki ilmoittavasi tiedot palvelustasi, ovat saatavilla avoimen rajapinnan kautta.

 • Palvelukartta

  Kaikki ilmoituslomakkeella annetut tiedot näkyvät mm. Palvelukartalla ja ne ovat vapaasti käytettävissä avoimen rajapinnan kautta.

 • Tutustu palvelukohtaisiin ohjeisiin ja vinkkeihin lomakkeella valittaviin asiasanoihin eli palveluihin

  Jotta palvelusi löydetään paremmin, on tärkeää että löydät oman palvelukokonaisuutesi ja tietosi tulevat oikeaan kokonaisuuteen.

 • Palvelusi esteettömyystiedot

  Kun palvelusi on julkaistu, voit käydä täydentämässä tietoja esteettömyyden osalta ilmoituslomakkeen kautta.

  On tärkeää, että palveluiden käyttäjät saavat tietoa siitä, miten pääsevät toimimaan erilaisissa pisteissä. Kaupunki alustana ilmoituslomakkeen avulla pääset ilmoittamaan palvelusi esteettömyystiedot sovelluksen avulla. Vastausten perusteella sovellus muodostaa automaattisesti toimipisteiden esteettömyyslauseet ja esteettömyyden puutelauseet, jotka julkaistaan avoimen rajapinnan kautta.