Ilmoituslomake

Kaupunki alustana -ilmoituslomake on palvelu, jolla voit ilmoittaa palvelusi kaupungin palveluihin. Ilmoituslomakkeen avulla voit ilmoittaa ja ylläpitää tietoja palvelustasi, kuten millaista palvelua tarjotaan, yhteys- ja osoitetietoja, aukiolotietoja sekä voit myös lisätä valokuvia. Kaikki ilmoituslomakkeella annetut tiedot näkyvät mm. Pääkaupunkiseudun palvelukartalla ja ne ovat vapaasti käytettävissä avoimen rajapinnan kautta.

Avoimen rajapinnan tiedon käyttäjää koskee Creative Commons BY 4.0 lisenssiehto. Valokuville on mahdollista valita kohteeseen sidottu lisenssiehto. Ilmoituslomake korvaa MyHelsinki Places palvelun.

Tutustu palvelukohtaisiin ohjeisiin ja vinkkeihin lomakkeella valittaviin asiasanoihin (=palveluihin). On tärkeää, että löydät oman palvelukokonaisuutesi, jotta tietosi tulevat oikeaan kokonaisuuteen ja jotta palvelusi löydetään paremmin.

Ilmoituslomakkeen kautta tuodut tiedot moderoidaan (ylläpitäjän tarkistus) ennen julkaisua. Kaupungilla on oikeus poistaa ja käsitellä tietoja ennen julkaisua tai olla julkaisematta. Tutustu käyttöehtoihin

Ilmoituslomake ja Kaupunkialusta korvaavat vanhan MyHelsinki Places –palvelun

Tunturipöllö Korkeasaaressa

Usein kysytyt kysymykset

Q&A ilmoituslomake

Ilmoituslomakkeen asiasanat

Katso asiasanat