Palvelukartta

Palvelukartta on kaupunkilaisten oma kartta, jonka avulla palvelut ovat aina lähellä. Palvelukartalta löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi Vantaan ja Keravan sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueiden toimipisteet ja niiden palvelut. Kartalta löytyy myös julkisen liikenteen pysäkit sekä paljon yksityisten tarjoamia palveluja.

Kartalta voit hakea esimerkiksi kotiasi lähimpänä olevia kouluja, päiväkoteja, leikkipuistoja, terveysasemia, pysäköintialueita, kierrätyspisteitä, ravintoloita, kirpputoreja ja paljon muuta!

Palvelukartan erikoisuutena on toimipisteiden esteettömyystieto. Palvelukartan tavoite on opastaa kaikkia kaupunkilaisia löytämään ajantasainen tieto kaupungin tarjoamista palveluista ja niiden esteettömyydestä. Palvelukartta on suunniteltu saavutettavuus ensin -periaatteella, jolloin käyttökokemus on mahdollisimman vaivaton erilaisille käyttäjäryhmille. Tutustu Palvelukartan saavutettavuusselosteeseen.


Palvelukartta on myös mainio tapa tuoda näkyvyyttä omalle yritykselle. Yksityiset yritykset voivat ilmoittaa Kaupunki alustana -ilmoituslomake palvelun avulla oman palvelun Palvelukartalle. Ilmoituslomakkeen avulla voi myös vinkata kivasta palvelusta ja saada se näkymään kartalla. Ilmoittaminen ja käyttäminen ovat ilmaista.