Osoitehaku

Kirjoita hakukenttään osoitteen, josta haluat etsiä palveluja tai osoitteen sijainnin kartalla. Haku antaa sinulle osoite- ja alue- ehdotuksia. Hakuruutuun tulee ehdotukseksi kadun nimi, voit valita sen ja siitä aukeavista hakutuloksista haluamasi talon numeron. Voit myös kirjoittaa osoitteen loppuun saakka ja painaa enteriä tai Hae -painiketta.

Hakutuloksia on kahdella välilehdellä. Ensimmäisellä välilehdellä on kunnalliset palvelut, joihin osoite kuuluu. Toisella välilehdellä on osoitteen lähellä olevia muita palveluja.

Osoitteiden yhteydessä näkyy myös kyseisen osoitteen postinumero.

Napauta hiirellä kartalla

napauta kartalla
napauta kartalla

Kartalla voi napauttaa hiirellä, jolloin napautuksen osoite tulee näkyviin pieneen ruutuun kartan päälle. Osoitelinkkiä napauttamalla saa näkyville samat osoitteen tiedot, kuin kirjoittamalla osoitteen hakuruutuun.

Kartalla napauttamalla tulee näkyviin myös painike ”Tee linkki GPS-koordinaatteihin”. Kun painiketta on painettu, karttasijainnin koordinaatit siirtyvät osoiteriville ja osoitteen voi kopioida ja liittää haluamaasi paikkaan. Tiedoista voi myös tehdä upotuksen, josta kerrotaan tarkemmin Upotus -kohdassa.